Våra lokaler

Våra

lokaler

Kyrkan

För er dag

Med den vackra gårds kyrkan endast 50 meter från vår restaurang, vår öppna, trevliga matsal och vår vackra omgivning, full av grönska, är det perfekt att fira er speciella dag hos oss! Vi har mycket god erfarenhet av bröllopsfester och tror på en lång och god kommunikation för att allt ska bli precis som ni har tänkt er, vi är även mycket flexibla när det gäller era egna önskemål  angående mat, servering och dekorering.

Kontakta oss

Brunnebyhallen

Brunnebyhallen

Dags för fest

Vi har kapacitet för stora fester på ca 300 gäster i den stora brunnebyhallen, den är stor och luftig och ger mycket utrymme till egna dekorationer och smyckningar. Här finns gott om utrymme för dans och fest!
Här inne kan man ha en egen bar medan vi på restaurangen hjälper er med allt som har med maten och serveringen att göra.

Kontakta oss

 

 

Restaurangen

Restaurangen

Mums!

Inne i restaurangen är det redan ombonat och mysigt, så det behöver man inte bekymra sig om. Här gör vi gärna ett paket pris på bar och mat, så sköter vi hela er fest medan ni njuter av er dag till det fulla! Bröllop i restaurangen kan endast bokas vid lågsäsong.
I restaurangen har vi kapacitet på ca 130 gäster.
Vi rekommenderar er varmt att komma och hälsa på och tveka inte om ni har några frågor!

Kontakta oss